Menu
Punten

Hamburgers zijn én blijven populair op hotelmenu’s. Ze zijn perfect te serveren als lunch, diner, bar snack, take away en roomservice. Ben je nog op zoek naar inspiratie zodat je indruk kunt blijven maken op je gasten? Wij helpen je graag op weg met tips voor verschillende culinaire creaties!
  • Denk naast de klassieke burger aan een lam- of visburger met bijpassende sauzen, zoals frisse yoghurt met munt of een rokerige pimentonmayonaise.

  • Presenteer de hamburger als een complete maaltijd met originele garnituren. Denk hierbij aan ingemaakte groenten als rode kool of ui, een spicy kimchi of exotische atjar.

  • Bied de optie tot verse toppings aan: knapperige pancetta, gegrilde groenten, gebakken paddenstoelen of een smeltende plak chique Franse kaas.

  • Zorg voor minstens één vegetarische variant op je menu. Bijvoorbeeld een NoChicken Kipburger met pittige pindasaus of een MC2 burger van De Vegetarische Slager met guacamole.

  • Besteed extra zorg aan de take away hamburger. Zorg voor een mooie, maar ook goed isolerende verpakking. Denk na over de beste bereiding: door het broodje te grillen dringt er bijvoorbeeld geen saus door. En met warme toppings blijft de burger ook langer warm. Plus: verras je gasten door een persoonlijke boodschap toe te voegen!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu