Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Burger

  • zwarte tijger garnalen 1 kg
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • limoenschil 8 g
  • zout en peper
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • venkel 1 st
  • radijs 10 st
  • sinaasappel 1 st
  • rode Chili peper 1 st
  • dille 5 takjes
  • koriander 5 takjes

Saus

  • Hellmann's Real Mayonaise 5L
    Hellmann's Real Mayonaise 5L
    250 g
    Hellmann's Real Mayonaise 5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Thaise groene curry pasta 10 g

Opmaak

  • brioche brood 10 stuks

Bereiding

  1. Burger

    Hak de garnalen fijn en breng deze op smaak met de gember, knoflook, geraspte limoenschil en wat zout en peper Druk de massa aan in een ronde vorm of tartaarsteker. Bak de burgers aan beide kanten in de Phase.

  2. Garnituur

    Snijd de venkel en de radijsjes flinterdun op een mandoline en zet ze op wat ijswater. Snijd de sinaasappel uit en de chilipeper in ringetjes. Pluk de dille en de koriander. Meng de venkel samen met de sinaasappel, chili peper, radijs, dille en koriander.
  3. Saus

    Meng de Hellmann’s Real Mayonaise met groene curry pasta.
  4. Opmaak

    Snijd het burger broodje doormidden en rooster de beide binnenkanten in een koekenpan. Bouw de burger op met de garnalenburger, groene curry mayonaise en garneer af met de venkel salade.