Poké bowl met zalm en wasabi mayonaise (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Rijst:

  • sushirijst 600 g
  • sushirijstazijn

Garnituur:

  • verse of gemarineerde zalmfilet 600 g
  • avocado 2 stuks
  • mango 1 st
  • mini komkommer 5 st
  • Puntradijsjes in dunne plakjes 5 stuks
  • lente uitjes 3 st

Mayonaise:

  • wasabi 15 g

Opmaak:

  • edamame, sojaboontjes 300 g
  • wasabi
  • ingemaakte gember plakjes 75 g
  • furikake 20 g
  • borage cress 0.5 g
  1. Rijst:

    Was de rijst en kook deze gedurende 20 minuten. Schep de rijst op een plateau, besprenkel met wat sushi rijstazijn en laat het geheel afkoelen
  2. Garnituur:

    Snijd de zalmfilet in blokjes. Maak de avocado en de mango schoon en snijd ze in blokjes. Snijd de komkommer en de radijs in plakjes en de lente ui in ringetjes
  3. Mayonaise:

    Meng de mayonaise met de wasabi
  4. Opmaak:

    Schep de rijst in disposable bowls en breng op smaak met wat vinaigrette. Verdeel de zalm, avocado, mango, komkommer, radijs lente ui en de sojaboontjes. Maak de pokebowl af met de gember en garneer met furikake en de borage. Verpak de vinaigrette en wasabi mayonaise in aparte disposable bakjes.