Menu
Punten

Dineren in je hotel heeft een deel de aantrekkingskracht verloren nu je na 20.00 uur geen alcohol mag schenken. Natuurlijk zie je initiatieven met bijvoorbeeld mooie mocktails, in het restaurant of de hotelbar, maar verras jij je gasten al met een bijzondere roomservice? Wij helpen je graag met ideeën hoe jij meer omzet maakt terwijl je je gasten de beste service kan bieden!

Hoe til je de roomservice naar een hoger niveau zodat je de ultieme verwennerij op de hotelkamer creëert? We hebben een aantal ideeën voor ‘in room gastronomy’ op een rij gezet.

  • Genieten van een feestelijke borrel. Verwelkom je gasten met een borrelbox en laat ze borrelen op de kamer. Een borrelbox is ook perfect voor zakelijke gasten met online meetings of een uitgebreide vrijmibo. Stel bijvoorbeeld een pakket met borrelhapjes samen met lokale ondernemers.

  • Zet de minibar in de spotlight! Na 20.00 ’s avonds mag er geen alcohol meer geschonken worden. Vul daarom de minibar met bijzondere wijnen, speciaal bieren of cocktailmixen. Of geef gasten bij het inchecken een wijnkaart mee, zodat ze zelf alvast hun wensen kunnen doorgeven. Verras je gasten door deze wijnen te combineren met een leuk gerechtje uit de keuken!

  • Creëer een avondje uit op de hotelkamer. Bied een culinair filmarrangement aan en serveer een gerecht of een menu uit de betreffende film. Dit kan ook prima in combinatie met een wijnarrangement. Heb je geen uitgebreide roomservice mogelijkheden? Dan kun je altijd nog een Ben&Jerry’s vriezer bij de receptie neerzetten met bijvoorbeeld de Netflix & Chill variant.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu