Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pizza:

Opmaak::


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Pizza:

    Verdeel de tomaten saus over de pizzabodems.
    Snijd de mozzarella en rasp de blauwe kaas.
    Beleg de pizzabodems met de mozzarella en de blauwe Bastiaanse.
    Snijd de bietjes in dunne plakjes en verdeel ze over de pizza’s.
    Verdeel de vegetarische spekreepjes en kruid het geheel met wat zwarte peper.
    Bak de pizza’s in ca. 8 minuten op 185°C in een voorverwarmde oven.
  2. Opmaak::

    Maak de pizza’s af met wat basilicumolie en verpak de pizza’s in pizzadozen.
    Verpak de rucola en de balsamico vinaigrette in aparte disposable bakjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu