Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding:

  1. Bereiding:

    Dit recept is voor 2x1/1 gastronorm.

    Leg boterpapier in de gastronorm.
    Snijd de korsten van het brood en smeer elke boterham in met een laagje boter aan één kant.
    Leg een laag brood op de bodem van de gastronorm, met de beboterde kant naar boven.
    Leg er dan een laag sultana koekjes overheen en strooi hier een beetje kaneel overheen.
    Ga dan weer verder met een laagje brood, een laag sultana’s en een laagje kaneel, eindig met een laag brood en zet opzij.

    Verwarm de melk en de Blue Band op een laag vuur, breng tot juist onder het kookpunt.
    Mix de eieren met 175g suiker tot deze licht van kleur zijn.
    Voeg de warme melk en Blue Band toe en meng goed door elkaar.
    Giet het mengsel over de broodlagen.
    Vermeng de nootmuskaat en de resterende 100 g suiker en strooi over de laatste laag.
    Laat 30 min. rusten.

    Verwarm de oven voor op 180°C en bak de bread and butter pudding in 30 à 40 min. gaar.
    De bovenkant moet goudbruin zijn.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan