Ingrediënten
Rivierkreeftjes met koolrabi, parelgortrisotto en rivierkreeftolie
Rivierkreeftjes

Parelgortrisotto


Koolrabi
Schaaldierensaus

Opmaak
Rivierkreeftjes
-
verse rivierkreeftjes 1.0 kg
-
zonnebloemolie 200.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
zout en peper
Parelgortrisotto
-
olijfolie
-
sjalotjes, fijngesneden 40.0 g
-
parelgort, snelkook 200.0 g
-
witte wijn 1.0 dl
-
oude kaas 80.0 g
Koolrabi
-
koolrabi 3.0 st
-
boter 20.0 g
-
zout en peper
Schaaldierensaus
-
kreeftenjus 1.0 dl
-
Chili flakes 0.5 g
Opmaak
-
bronzen venkel 2.0 tak
-
Ghoa cress 1.0 bakje
This is the recipe