Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Wildseizoen

Met het aanbreken van het wildseizoen wordt je creativiteit weer volop geprikkeld met mooie producten en gerechten. Tegelijkertijd liggen de wensen van gasten in de horeca hoog; ze verwachten authentieke, lokale gerechten, seizoensgebonden en rijk in smaak. Om kwaliteit te bieden, kook je het liefst zelf vanuit de basis. Maar tegenwoordig is goed opgeleid personeel schaars en duur. En de tijd voor een uitgebreide mise en place ontbreekt daardoor wel eens. Deze nieuwe realiteit zorgt voor een zoektocht naar slimme culinaire oplossingen, zonder daarbij concessies te doen aan smaak of kwaliteit. Door gebruik te maken van kwalitatieve fonds, jus en sauzen in de basis kan kostbare tijd worden bespaard, zodat jij ruimte houdt jouw eigen signatuur mee te geven aan het wildmenu. 

Fonds & Demi-Glace

Fonds & Demi-Glace

Gebruik een hoogwaardige Knorr fond of demi-glace als basis bij het bereiden van een mooie marinade, saus of jus. De fonds worden ambachtelijk bereid volgens de klassieke regels van het vak, met recepturen die zorgen voor pure smaken en alle ruimte bieden voor je eigen signatuur aan de wildgerechten.

Jus & sauzen

Jus & sauzen

Personaliseer de Knorr jus en sauzen met je eigen creatieve twist, of pas ze kant-en-klaar toe bij de wildgerechten. Deze bekende jus en sauzen zijn hoog op smaak en bereid met kwalitatieve ingrediënten. Een stabiele en betrouwbare basis voor keukens op ieder niveau; eenvoudig in gebruik bij een tal van vlees-, groenten-, en visgerechten.