Menu
Punten

Zoet-hartig het blijft spreken tot de verbeelding. Chefs experimenteren volop met zomerfruit, verse bessen en noten. Vruchten en bessen voegen immers een frisse touch, textuur én kleur toe aan een hartige maaltijdsalade.

Trending saladebessen voor op je kaart

Framboos

Framboos

Deze mooi gekleurde bes brengt elke salade mooi op kleur. Het is een erg populaire vrucht die veel mensen smaakt. Bovendien leent zijn vorm zich ook tot mooie plating mogelijkheden. Combineert prima met de zoute smaken van kip, bacon en feta.

Gojibes

Gojibes

Deze bes krijgt een nieuw leven in de salades.  Gojibessen passen goed bij een hele reeks zoet-hartige ingrediënten. Ze geven kikkererwten, wilde rijst en geroosterde butternutsalades extra ‘bite’.

Blauwe bes

Blauwe bes

Probeer eens een combinatie van blauwe bessen met een balsamicovinaigrette en ingrediënten als quinoa, gegrilde kip, hazelnoten en verse dragon. Ze zijn ook fantastisch lekker in salades met blauwe kaas.

Culinaire inspiratietip

Pair het zoetzure van bessen met een pittig chilipepertje, spinazie, gemengde slablaadjes, gezouten zonnebloemzaden, verse kruiden, feta of kruimelkaas. Voeg wat gember en gemalen peper toe. Besprenkel met een gember- en limoendressing en je krijgt een uniek smaakprofiel waar je klanten van zullen genieten.

 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu