Menu
Punten

Ingrediënten

+

Taboulé


Taboulé is zo veelzijdig en door toevoeging van een paar extra ingrediënten zoals granaatappel, tuinboontjes en mint helemaal trendy.

...

Bereiding

  1. Taboulé

    Kook één liter water en doe de taboulé in een schaal.
    Giet het kokende water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om.
    Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
    Kook de rijstazijn met de suiker en de chilipeper.
    Snijd ondertussen de rode ui in ringen.
    Voeg de uiringen toe en breng het geheel opnieuw aan de kook.
    Koel het geheel vervolgens snel terug.
    Maak de granaatappel schoon, blancheer de tuinboontjes en spoel de kikkererwten af.
    Verdeel de taboulé over de kommen.
    Verdeel hierop de kikkererwten, granaatappel en de tuinboontjes.
    Garneer met de zoet zure rode ui en blaadjes mint en peterselie.
    Maak het geheel af met de rode uien vinaigrette.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu