Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Taboulé

  • Knorr Taboulé Couscous Salade 625g
    Knorr Taboulé Couscous Salade 625g
    1 Bus
    Knorr Taboulé Couscous Salade 625g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie 1 dl
  • rijstazijn 75 g
  • kristalsuiker 50 g
  • rode Chili peper 2 g
  • rode ui 1 st
  • granaatappel 1 st
  • tuinbonen 300 g
  • kikkererwten 300 g
  • mint 5 takjes
  • platte peterselie 5 tak
  • Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L
    1 dl
    Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Taboulé

    Kook één liter water en doe de taboulé in een schaal. Giet het kokende water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om. Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast. Kook de rijstazijn met de suiker en de chilipeper. Snijd ondertussen de rode ui in ringen. Voeg de uiringen toe en breng het geheel opnieuw aan de kook. Koel het geheel vervolgens snel terug. Maak de granaatappel schoon, blancheer de tuinboontjes en spoel de kikkererwten af. Verdeel de taboulé over de kommen. Verdeel hierop de kikkererwten, granaatappel en de tuinboontjes. Garneer met de zoet zure rode ui en blaadjes mint en peterselie. Maak het geheel af met de rode uien vinaigrette.