Menu
Punten
1.	Garde d'Or sauzen

1. Garde d'Or sauzen

Kant-en-klare sauzen, die voor meerdere type gerechten inzetbaar zijn. Je hoeft deze alleen op te warmen en om er je eigen draai aan te geven kan je er een garnituur aan toevoegen. En groot voordeel in deze tijden; ze zijn lang houdbaar buiten de koeling. Van de altijd populaire bruine pepersaus tot heerlijke hollandaisesaus in het voorjaar.

 

Deze sauzen behouden hun consistentie mooi bij afhaal- of bezorg gerechten. Ben je echter ook na de lockdown op zoek naar meer relevante maaltijdmomenten? Met deze asperges benedict, gemaakt met de Garde d’Or hollandaise saus, kan je naast diner ook tijdens ontbijt of lunch omzet maken.  

2.	Primerba

2. Primerba

Met Primerba knoflook- en kruidenpuree ’s haal je een slim alternatief in je keuken voor verse of gedroogde kruiden. Het product geeft direct smaak af aan een gerecht en is veel langer houdbaar dan verse kruiden zonder de bewerking van snijden of myoteren. Hiermee kan je diverse dressings, soepen, sauzen, marinades, vis of vlees op smaak brengen.

 

En; 15 van de 17 varianten zijn zowel gluten- als lactosevrij, vegetarisch én veganistisch. Door de Primerba knoflook aan een mayonaise toe te voegen, heb je in een handomdraai knoflookmayonaise. Of bekijk dit delivery gerecht van Edwin, waarin hij de Primerba tijm heeft verwerkt.

3.	De Vegetarische Slager

3. De Vegetarische Slager

Vooral in deze tijd zijn gasten heel bewust van wat ze eten en wat voor impact dit heeft op de wereld om hun heen. Met de producten van de Vegetarische Slager heb je een langere THT en meer bewaaropties, gezien het uit de vriezer komt. En; niet het minste, je biedt je gasten in een handomdraai een heerlijk vegetarisch alternatief, met de smaak van vlees!

 

Je kan hierbij denken aan kipstukjes, hamburgers en zelfs hotdogs. Ben je op zoek naar manieren om meer omzet te maken? Voeg dan aan je reguliere menu een optie voor kinderen toe, met de kipnuggets als vegetarisch alternatief.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu