Hoeveel kost voedselverspilling jouw zaak per jaar? | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Redirecting...

Maar dit zijn natuurlijk alleen nog maar de inkoopkosten. Hiernaast ben je ook kosten kwijt aan:

1. Het laten ophalen van gft-afval (gemiddeld €0,20 per kilo)
2. Het onnodig koelen van het eten in koelkast/diepvries
3. Het onnodig opwarmen van het eten
4. De uren die besteed zijn aan de bereiding

De daadwerkelijke kosten van weggegooid voedsel liggen dus nog veel hoger dan enkel de inkoopkosten.

Voedselverspilling verminderen? Bespaar met Orbisk

Unilever Food Solutions werkt samen met Orbisk, een jong bedrijf dat een slimme voedselafvalmonitor op de markt heeft gebracht. Met Orbisk maak je heel snel inzichtelijk wat en hoeveel er wordt weggegooid in jouw keuken. Met de wekelijkse rapportages kan je direct aan de slag met besparen. Bekijk hier hoe Novotel Schiphol 25% van hun voedselafval bespaart met behulp van Orbisk.

Hoeveel kan jij besparen?

Hoeveel kan jij besparen?

Wil jij weten hoeveel kilo voedselverspilling jij kan terugdringen? Vul de calculatie-tool in.

 

Orbisk proberen? Nu de eerste twee maanden gratis!

Orbisk proberen? Nu de eerste twee maanden gratis!

Wil je ook voedselverspilling terugdringen en tot 50% besparen met de Orbisk-voedselafvalmonitor op jouw locatie? Vraag dan hier meer informatie aan.