Menu
Punten

In de schelp gegaarde coquilles

Ook coquilles kun je volgens Martin Rotteveel, chef-kok van Bij Teus, prima garen op de Big Green Egg. Zolang je ze niet in het midden legt en ze niet te gaar laat worden is het heerlijk. In deze video licht hij de bereiding stapsgewijs toe.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Dorade in zoutkorst

In deze video laat Martin Rotteveel zien hoe je dorade in zoutkorst bereid op de Big green Egg. Gaaf om in zijn geheel te presenteren of je snijd ‘m in de keuken alvast voor de gast.

 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Gerookte makreelfilet

Na het fileren van de makreel, laat Martin Rotteveel zien hoe je de filets makkelijk bij elkaar houdt en vult met kruiden. Daarna creëert hij met behulp van venkelstokken een heerlijke aromatische smaak op de Big Green Egg. 

 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Op cederhout gerookte tonijn

Martin Rotteveel laat zien hoe je gemakkelijk en snel tonijn bereid op de Big Green Egg. Met een cederhouten plank en slecht enkele ingrediënten serveer je binnen no time een heerlijke gerookte tonijn.

 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu