Menu
Punten

Ingrediënten

+

Coquilles

  • coquilles in de schelp 10.0 st
  • gepelde knoflooktenen 2.0 st
  • olijfolie 150.0 g
  • ponzu 150.0 g
  • limoen 10.0 st
  • yuzusap 150.0 g

Dit recept is het resultaat van een samenwerking met Martin Rotteveel.

...

Bereiding

  1. Coquilles

    Open de schelp en maak de coquille schoon. Laat het coquillevlees vastzitten.
    Besprenkel met olijfolie.
    Verwarm de Big Green Egg tot 160⁰C. Leg de schelp erop en gaar de coquille circa 3 minuten.
    Vermeng de ingrediënten voor de dressing goed en breng deze eventueel op smaak met peper en zout. Schep de dressing over de coquille. Rasp er naar smaak knoflook over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu