Menu
Punten

Kruiden en specerijen geven gerechten karakter, kwaliteit en diepgang. Met de vertrouwde Primerba Kruidenpasta’s en Specerijenpurees til jij jouw gerechten snel en eenvoudig naar een hoger niveau.

Iedere chef werkt graag met mooie kruiden en specerijen. Het nadeel van het werken met verse producten is dat het tijd kost ze te verwerken, de kwaliteit en smaak niet elke dag hetzelfde zijn en dat ze beperkt houdbaar zijn.

De kruidenpasta’s en purees zijn de ideale ondersteuning voor jouw signatuur. Om je op weg te helpen met inspiratie voor gerechten en de mogelijkheden voor toepassingen, geven we je hieronder een aantal technieken en bereidingswijzen waarvoor je ze perfect kunt inzetten.

Soepen

Soepen

De Primerba Specerijenpurees en en Kruidenpasta’s zijn een perfect ingrediënt voor soepen. Omdat ze direct hun smaak afgeven zodra ze oplossen, proef je meteen of de soep perfect is of nog een kleine aanpassing vraagt. 

Sauzen

Sauzen

Wat voor soepen geldt, gaat natuurlijk ook op voor sauzen. Breng ze eenvoudig op smaak door stapsgewijs Primerba Kruidenpasta's en Specerijenpurees toe te voegen. De pure, verse en frisse smaken versterken jouw receptuur.

Marinades

Marinades

Geef jouw marinades een boost met Primerba Kruidenpasta’s en Specerijenpurees van Knorr Professional.

Met een vleugje eigenheid en creativiteit creëer je snel en moeiteloos frisse, umami-rijke marinades voor vis en vlees.

Ook voor vegetarische gerechten zijn onze veganistische kruidenpasta's en specerijenpurees ideaal voor het maken van unieke groentenmarinades.

Dressings

Dressings

De kruidenpasta’s en specerijenpurees vormen in combinatie met olie en azijn een perfecte basis voor een koude dressing.

Met een paar kleine toevoegingen, maak je vanuit die flexibele basis in een handomdraai de heerlijkste dressings met de frisse en intense smaken en aroma’s van verse kruiden en specerijen.

Stoofpotten

Stoofpotten

Heerlijk geurende en zacht garende stoofpotten zijn perfect geschikt om te verrijken met specerijenpuree en kruidenpasta. De smaken voegen veel toe aan de diepe umami die stoofpotten zo onweerstaanbaar maken. Dat geldt voor vis en vlees, maar ook voor heerlijk gesmoorde groenten die een klein beetje meer karakter kunnen gebruiken.

De gember-, paprika-, en kerriepuree zijn onmisbaar in veel van de comfort food-gerechten uit de populaire wereldkeukens en ideaal om snel een exotisch karakter te geven aan jouw gerechten.

Meer weten over onze Kruidenpasta’s en Specerijenpurees? Klik hier en laat je inspireren door de kracht én het gemak van deze kruiden en specerijen.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu