Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lamskotelet

  • Lamskoteletjes 30.0 st
  • peper
  • boter 30.0 g

Stamppot

  • broccoli 400.0 g
  • Knorr Gourmet Aardappelpuree 200.0 g
  • water 7.0 dl
  • volle melk 3.0 dl
  • roomboter 150.0 g
  • zout,peper en nootmuskaat

Garnituur

  • worteltjes 600.0 g

Saus

Bereiding

  1. Lamskotelet

    • Kruid de koteletjes met wat peper.
    • Bak de koteletjes aan beide kanten op gewenste gaarheid.
    • En voeg op het laatste moment de pesto toe.
  2. Stamppot

    • Maak de broccoli schoon en blancheer in water met wat zout.
    • Breng het water samen met de melk en de boter aan de kook.
    • Voeg al roerend de puree poeder toe.
    • Cutter de broccoli en voeg deze aan de puree toe.
    • Breng de stamppot op smaak met spek & ui, zout, peper en wat nootmuskaat.
  3. Garnituur

    • Schil de worteltjes en maak ze schoon.
    • Blancheer de peentjes afzonderlijk van elkaar beetgaar en breng ze op smaak.
  4. Saus

    • Verwarm de honing in een sauspan en voeg daarna de tijm toe.
    • Giet de kalfsjus erbij en breng de saus aan de kook.
    • Laat de jus reduceren en breng op smaak met geconcentreerde rund.
  5. Opmaak

    • Verdeel de stampot samen met de worteltjes over de borden.
    • Leg de koteletjes erbij en schep saus erover.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu