Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lamskotelet

  • Lamskoteletjes 30.0 st
  • peper
  • boter 30.0 g

Stamppot

Garnituur

  • worteltjes 600.0 g

Saus


Op iedere menukaart bevinden zich de best sellers. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch een gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Lamskotelet

    • Kruid de koteletjes met wat peper.
    • Bak de koteletjes aan beide kanten op gewenste gaarheid.
    • En voeg op het laatste moment de pesto toe.
  2. Stamppot

    • Maak de broccoli schoon en blancheer in water met wat zout.
    • Breng het water samen met de melk en de boter aan de kook.
    • Voeg al roerend de puree poeder toe.
    • Cutter de broccoli en voeg deze aan de puree toe.
    • Breng de stamppot op smaak met spek & ui, zout, peper en wat nootmuskaat.
  3. Garnituur

    • Schil de worteltjes en maak ze schoon.
    • Blancheer de peentjes afzonderlijk van elkaar beetgaar en breng ze op smaak.
  4. Saus

    • Verwarm de honing in een sauspan en voeg daarna de tijm toe.
    • Giet de kalfsjus erbij en breng de saus aan de kook.
    • Laat de jus reduceren en breng op smaak met geconcentreerde rund.
  5. Opmaak

    • Verdeel de stampot samen met de worteltjes over de borden.
    • Leg de koteletjes erbij en schep saus erover.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu