Menu
Punten

03:42

1. Recepten volgen 

Het is belangrijk om goed op elk recept te letten. In deze video ontdek je hoe recepten je helpen om gasten consistent uitziende en smaakvolle gerechten te serveren, de voorraadniveaus onder controle te houden en je winst te vergroten. 

02:42

2. Een werkplan maken 

Door het juiste te doen op het juiste moment, zoals het bereiden van ingrediënten in de beste volgorde, blijft een restaurant op koers voor succes. Lees meer over hoe een zorgvuldige planning je tot een gewaardeerd lid van jouw keukenteam kan maken. 

04:07

3. Ingrediënten selecteren 

Onze gerespecteerde chef-koks vertellen u hoe zij beslissen wat er wel en niet in hun gerechten mag. Tips zijn onder meer de beste manier om te zien of vlees van topkwaliteit is en de voordelen van lokale inkoop. 

02:41

4. Secties in een commerciële keuken 

Wanneer een keuken en zijn personeel op een doordachte, efficiënte manier zijn ingericht, is het beroepsleven van een junior chef-kok zoveel beter. Erachter te komen waarom.

04:11

5. Apparatuur selecteren 

Een overzicht van wat je zou verwachten te zien in een hoogwaardige restaurantkeuken. Maar ook, de persoonlijke uitrusting die elke commis-chef nodig heeft, inclusief een goed schilmesje. 

02:38

6. Geschikte kookmethoden gebruiken 

Als je precies weet wat de juiste methode is voor bepaalde soorten voedsel, zal dit je gerechten naar verbazingwekkende nieuwe niveaus worden getild. Chef Vusi vertelt je alles over braden, koken, braden en meer. 

02:58

7. Kruiden 

Leer om balans en complexiteit aan uw gerechten toe te voegen. Ontdek waarom zoiets simpels als een scheutje citroen of een snufje zwarte peper het verschil kunnen maken. 

02:03

8. Opmaak

Door klanten een geweldige eerste indruk van uw eten te geven, zullen hun plezier en de reputatie van u en uw restaurant echt toenemen. Onze chefs delen hun plating- en presentatietips 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu