Menu
Punten

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:59

1. Consommé

Deze soep mag dan helder van kleur zijn, maar hij is vol van smaak. Een methode om te klaren, met behulp van eiwit.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:20

2. Soep van aardappel en prei

Deze zachte, rijke soep kan warm of koud worden bereid - bekend als vichyssoise. Van het koken van de groenten tot het garneren van het eindgerecht met bieslook, Chef Vusi vertelt je hoe je de warme variant maakt waar veel mensen dol op zijn.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:00

3. Eierdruppelsoep 

Dit karakteristiek Chinese gerecht, ook wel eibloemsoep genoemd, bestaat uit slierten gekookt ei die in een bouillon drijven. Het kan worden gemaakt met zeevruchten of alleen groenten, maar het recept in deze video combineert kip en suikermaïs. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu