Menu
Punten

Ingrediënten

+

Sandwich

  • eieren 10.0 st
  • kappertjes 40.0 g
  • zout en peper
  • citroen 1.0 st
  • kropslahart 10.0 st
  • radijs 10.0 st
  • tonijn, blik 400.0 g

Opmaak

  • zuurdesemboterhammen 10.0 st
  • Vene cress 0.5 bakje
  • zwarte peper

Kappertjes worden van mei t/m augustus geoogst. Daarna worden ze in zout water en azijn gelegd. Hierdoor ontstaat de kenmerkende smaak.

...

Bereiding

  1. Sandwich

    Kook de eieren, pel en halveer ze.Maak de tonijn aan met de vegan mayo en meng hier de kappertjes doorheen. Breng op smaak met wat zout, peper en citroensap.Was en pluk de sla en snijd de radijs in dunne plakjes.
  2. Opmaak

    Verdeel de kropsla, tonijnsalade, eieren en de radijs over het brood.Maak het geheel af met geraspte citroenschil, Vene Cress en wat zwarte peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu