Menu
Punten

Ingrediënten

+

Flammkuchen

  • witte uien 3 stuks
  • zonnebloemolie 15 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10 st
  • roomkaas 350 g
  • tijm 10 g
  • zwarte peper, gemalen 1 g
  • De Vegetarische Slager NoBacon Vegetarische Spek 2kg
    De Vegetarische Slager NoBacon Vegetarische Spek 2kg
    350 g
    De Vegetarische Slager NoBacon Vegetarische Spek 2kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • waterkers 150 g
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Flammkuchen

    Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen. Bak de vegetarische gerookte spekreepjes in wat olie. Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen. Verdeel de gesneden ui samen met de vegetarische gerookte spekreepjes en wat tijm. Kruid het geheel met wat peper. Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 250°C zonder stoom. Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant. Haal de flammkuchen uit de oven.
  2. Opmaak

    Maak de flammkuchen af met wat vinaigrette en garneer met waterkers. Serveer direct.