Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Flammkuchen

  • witte uien 3 stuks
  • zonnebloemolie 15 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10 st
  • roomkaas 350 g
  • tijm 10 g
  • zwarte peper, gemalen 1 g

Opmaak

  • waterkers 150 g
  1. Flammkuchen

    Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen. Bak de vegetarische gerookte spekreepjes in wat olie. Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen. Verdeel de gesneden ui samen met de vegetarische gerookte spekreepjes en wat tijm. Kruid het geheel met wat peper. Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 250°C zonder stoom. Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant. Haal de flammkuchen uit de oven.
  2. Opmaak

    Maak de flammkuchen af met wat vinaigrette en garneer met waterkers. Serveer direct.