Menu
Punten

Personen

+

Salade

  • Romaanse sla 3.0 st
  • De Vegetarische Slager NoSchnitzel Veganistische Schnitzel ~20x90g 10.0 stuks
  • De Vegetarische Slager NoBacon bits 300.0 g
  • Parmezaanse kaas, plantaardige 150.0 g

Dressing

Opmaak

  • brood croutons 200.0 g

“Streetfood” is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld, daarom hoog tijd om een aantal klassiekers te veganizen.   

...

Bereiding

  1. Salade

    • Snijd de sla in grove stukken, was de sla en maak deze droog m.b.v. een slacentrifuge.
    • Bak de schnitzels krokant in wat olie en snijd ze daarna in reepjes.
    • Bak de bacon krokant in wat olie en schaaf met een dunschiller of kaasschaaf de vegan kaas.

  2. Dressing

    • Week de kombu een uur in lauwwarm water totdat deze een beetje zacht is.
    • Pureer de kombu samen met de vegan mayo, yoghurt, miso, mosterd, kappertjesvocht, knoflook, limoen, olijfolie en roast umami in de blender tot een gladde dressing.

  3. Opmaak

    • Maak de sla aan met de dressing en verdeel de sla over de borden.
    • Verdeel hierop de krokante schnitzel, spekreepjes, croutons en de kaaskrullen.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu