Ingrediënten
Meloen gazpacho met tomaatjes, citrus en buratta
Meloen gazpacho

Garnituur
Opmaak
Meloen gazpacho
-
galia meloen 500.0 g
-
komkommer 1.0 st
-
avocado 1.0 st
-
groene chili peper 0.5 g
-
gele tomaten 2.0 st
-
basilicum 25.0 g
-
sushi gember 20.0 g
-
limoensap 30.0 g
-
olijfolie 10.0 g
-
zoetzuur marinade 1deel azijn/ 1deel suiker/ 1deel water 50.0 g
Garnituur
-
buratta 500.0 g
-
cherry tomaatjes, gemengde 350.0 g
Opmaak
-
meloen bolletjes 600.0 g
-
citroenmelisse 1.0 tak
-
zwarte bessen blaadjes 1.0 bakje
-
olijfolie 15.0 g
-
Chili flakes 1.0 g
This is the recipe