Menu
Punten

Ingrediënten

+

Spek

  • speklappen 1000.0 g
  • CONIMEX Zoetzuur Saus 2.0 dl

Garnituur

  • mini komkommer 5.0 st
  • radijs 10.0 st
  • lente uitjes 10.0 st

Broodjes

  • bunbroodjes 10.0 stuks

Opmaak

  • koriander, verse takjes 20.0 st

Bereiding

  1. Spek

    Bak de speklappen om en om en verwarm de zoet zure saus.
  2. Garnituur

    Snijd de komkommer en de radijs in plakjes en de lente ui in reepjes.
  3. Broodjes

    Stoom de bunbroodjes ca. 6 minuten in de oven.

  4. Opmaak

    Snijd de speklappen in tweeën en verdeel ze over de broodjes.Beleg de speklapjes met de met de zoetzure saus, taugé, lente ui, en radijs.Garneer metde koriander takjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu