Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Zalm

Garnituur

  • sugarsnaps 350.0 g
  • haricots-verts 350.0 g
  • honingtomaatjes 30.0 st
  • Mozzarellabolletjes 30.0 stuks

Opmaak

  • kropsla 500.0 g
  • zwarte peper 1.0 g
  1. Zalm

    Meet het water af in een pan en voeg de visbouillon en de laurier toe.

    Breng het geheel aan de kook en zet de hittebron laag.

    Voeg de zalm toe en pocheer tot deze net gaar is.

    Haal de zalm uit het pocheervocht en breek de zalm vervolgens en grove stukken.

  2. Garnituur

    Maak de sugar snaps en bonen schoon en blancheer ze.

    Roer de citrus door vinaigrette en halveer de tomaatjes en de mozarella.

  3. Opmaak

    Verdeel de sla samen met de sugar snaps, haricots vert en tomaatjes over de borden.

    Verdeel daarop de zalm samen met de mozzarella bolletjes.

    Maak de salade af met de citrus vinaigrette en wat gemalen zwarte peper.