Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • aa asperges 11.11 st

Flammkuchen

  • fleur de courgette 10 st
  • groene asperges 10 g
  • krielaardappeltjes, voorgegaard 100 g
  • roomkaas 200 g
  • Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 250ml
    Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 250ml
    150 g
    Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 250ml is aan je winkelwagen toegevoegd
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10 g
  • doperwten 150 g
  • peper

Opmaak

  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • bloemen, divers (korenbloemen, venkelbloemetjes) 4 g
  • paztizz tops 1 bakje

Bereiding

  1. Bereiding

    Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges schuin in stukjes.
  2. Flammkuchen

    Haal de bloem van de courgette en snijd deze in grove stukken. Snijd de courgette, groene asperges en de krielaardappeltjes in plakjes. Meng de Hollandaisesaus met de roomkaas. Smeer met behulp van een klein paletmes het roomkaasmengsel gelijkmatig op de flammkuchen. Zorg dat je de rand tot 1 cm niet insmeert met het roomkaasmengsel Verdeel de asperges, courgette, aardappel-plakjes en de doperwten op het roomkaasmengsel Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 285°C zonder stoom. Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
  3. Opmaak

    Haal de flammkuchen uit de oven en besprenkel met wat vinaigrette. Garneer met de korenbloemblaadjes en de paztizz tops en serveer direct.