Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • aa asperges 11.11 st

Flammkuchen

  • fleur de courgette 10.0 st
  • groene asperges 10.0 g
  • krielaardappeltjes, voorgegaard 100.0 g
  • roomkaas 200.0 g
  • Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 250ml 150.0 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10.0 g
  • doperwten 150.0 g
  • peper

Opmaak

Bereiding

  1. Bereiding

    • Schil de asperges.
    • Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen.
    • Snijd de asperges schuin in stukjes.
  2. Flammkuchen

    • Haal de bloem van de courgette en snijd deze in grove stukken.
    • Snijd de courgette, groene asperges en de krielaardappeltjes in plakjes.
    • Meng de Hollandaisesaus met de roomkaas.
    • Smeer met behulp van een klein paletmes het roomkaasmengsel gelijkmatig op de flammkuchen.
    • Zorg dat je de rand tot 1 cm niet insmeert met het roomkaasmengsel
    • Verdeel de asperges, courgette, aardappel-plakjes en de doperwten op het roomkaasmengsel
    • Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 285°C zonder stoom.
    • Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
  3. Opmaak

    • Haal de flammkuchen uit de oven en besprenkel met wat vinaigrette.
    • Garneer met de korenbloemblaadjes en de paztizz tops en serveer direct.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu