Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bulger:

  • sjalotjes, fijngesneden 30.0 g
  • olijfolie
  • sinaasappelsap 55.0 g
  • bulger 375.0 g

Garnituur:

  • paarse radijs 150.0 g
  • komkommer, mini 250.0 g
  • avocado 3.0 stuks
  • lente-uitjes 100.0 g
  • edamame, gestoomde 250.0 g

Opmaak:

  • waterkers 1.0 bos
  • shiso purper cress 5.0 bakje
  1. Bulger:

    Breng 7,5 dl water aan de kook en voeg al roerend de bouillonpoeder toe.

    Stoof de sjalot samen met de curry en de knoflook in wat olijfolie.

    Voeg het sinaasappelsap en vervolgens de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Giet het geheel op de bulger en roer goed door.

    Dek de bulger af en laat het gedurende 10 minuten rusten. 

  2. Garnituur:

    Schil de radijs en snijd deze flinterdun op de mandoline.
    Snijd de komkommer in de lengte in dunne plakjes op de mandoline.
    Maak de avocado schoon en snijd deze in plakken en snijd de bosui in ringetjes.
  3. Opmaak:

    Schep de bulger in de bowls.
    Verdeel de gesneden radijs, komkommer, avocado, lente-ui en de edamame boontjes op de bulger.
    Maak de salade af met de waterkers, shiso purper blaadjes en de vinaigrette.