Aspergesalade met spelt en Citrus vinaigrette | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • spelt 500 g
  • groene asperges 500 g
  • witte asperges 500 g
  • radijs 100 g
  • kervel 40 g

Opmaak

  • kervel
  • postelein 100 g
  1. Salade

    Bereid een halve liter groentebouillon en kook hierin de spelt gaar. Schil de groene en de witte asperges. Blancheer de groene asperges en kook de witte asperges. Snijd de asperges schuin in stukjes en de radijsjes in plakjes. Pluk de kervel.
  2. Opmaak

    Meng de spelt met de gesneden asperges en radijs. Verdeel de salade in tien disposable saladebakjes. Maak de salade af met dekervel en de postelein. Verdeel de citrus vinaigrette over tien disposable cupjes.