Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Introductie en ingrediënten  

Chef Koya van Ganapati vertelt over de culturele bijzonderheden van de Zuid-Indiase keuken, van de prominente ingrediënten en specerijen tot de kenmerkende technieken voor roosteren en malen.

Speciale hulpmiddelen: idli-maker en stomer

Chef Koya laat de hulpmiddelen zien die nodig zijn voor Zuid-Indiase gerechten. Bekijk de opstelling van een Indiase keuken en leer alles wat je nodig hebt om authentieke Keralaanse gerechten te bereiden. 

Verse kokosmelk

Leer je eigen kokosmelk te maken met deze eenvoudige stappen. Dit basisingrediënt zorgt voor wat zoetheid in elk gerecht!

Zalmmoolie     

Leer de moolie bereiden: een kruidig visgerecht dat op bijna elk menu in Kerala te vinden is. Voeg de smaken van Zuid-India aan je zalm toe en geef er een gekruide draai aan met kokos.

Parippu Vadai   

Geniet van de knapperige smaak met Parippu Vadai, een bekend Keralaans streetfood dat bestaat uit een combinatie van linzen en specerijen en wordt geserveerd met plakkerige zoete chutneys.