Zuid-Indiase keuken | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

02:14

Introductie en ingrediënten  

Chef Koya van Ganapati vertelt over de culturele bijzonderheden van de Zuid-Indiase keuken, van de prominente ingrediënten en specerijen tot de kenmerkende technieken voor roosteren en malen.

01:33

Speciale hulpmiddelen: idli-maker en stomer

Chef Koya laat de hulpmiddelen zien die nodig zijn voor Zuid-Indiase gerechten. Bekijk de opstelling van een Indiase keuken en leer alles wat je nodig hebt om authentieke Keralaanse gerechten te bereiden. 

02:12

Verse kokosmelk

Leer je eigen kokosmelk te maken met deze eenvoudige stappen. Dit basisingrediënt zorgt voor wat zoetheid in elk gerecht!

04:23

Zalmmoolie     

Leer de moolie bereiden: een kruidig visgerecht dat op bijna elk menu in Kerala te vinden is. Voeg de smaken van Zuid-India aan je zalm toe en geef er een gekruide draai aan met kokos.

04:08

Parippu Vadai   

Geniet van de knapperige smaak met Parippu Vadai, een bekend Keralaans streetfood dat bestaat uit een combinatie van linzen en specerijen en wordt geserveerd met plakkerige zoete chutneys.