Menu
Punten

Het koken van vandaag is niet meer te vergelijken met vroeger. Interim-executive chef Ingmar Ipema, die zijn ervaring opdeed in onder meer Harbour Club en The College Hotel, ziet de keuken evolueren van traditioneel ambacht naar een moderne interpretatie van creativiteit en technologie. “De kunst is om traditie en innovatie te combineren, zonder je eigen signatuur te verliezen.”

 

 

Test paragraph ==>h1

h2

h3

h4

Hij benoemt de vier grootste uitdagingen in de keuken van nu en geeft praktische tips om mee te bewegen.Het koken van vandaag is niet meer te vergelijken met vroeger. Interim-executive chef Ingmar Ipema, die zijn ervaring opdeed in onder meer Harbour Club en The College Hotel, ziet de keuken evolueren van traditioneel ambacht naar een moderne interpretatie van creativiteit en technologie. “De kunst is om traditie en innovatie te combineren, zonder je eigen signatuur te verliezen.” Hij benoemt de vier grootste uitdagingen in de keuken van nu en geeft praktische tips om mee te bewegen.Het koken van vandaag is niet meer te vergelijken met vroeger. Interim-executive chef Ingmar Ipema, die zijn ervaring opdeed in onder meer Harbour Club en The College Hotel, ziet de keuken evolueren van traditioneel ambacht naar een moderne interpretatie van creativiteit en technologie. “De kunst is om traditie en innovatie te combineren, zonder je eigen signatuur te verliezen.” Hij benoemt de vier grootste uitdagingen in de keuken van nu en geeft praktische tips om mee te bewegen.

Knorr image image description
Title for the tips and Advice

Title for the tips and Advice

Het koken van vandaag is niet meer te vergelijken met vroeger. Interim-executive chef Ingmar Ipema, die zijn ervaring opdeed in onder meer Harbour Club en The College Hotel, ziet de keuken

“De kunst is om traditie en innovatie te combineren, zonder je eigen signatuur te verliezen.” Hij benoemt de vier grootste uitdagingen in de keuken van nu en geeft praktische tips om mee te bewegen.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu