Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Linzen

  • puy linzen 100 g
  • Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • wortelblokjes 50 g
  • knolselderijblokjes 50 g
  • uien, blokjes 50 g
  • aardappelblokjes 50 g
  • peterselie, gehakt 0.25 bosje
  • CALVÉ Dressing Vinaigrette 1 L
  • Worcestersaus
  • zout en peper

Bereiding

  1. Linzen

    Blancheer de linzen vijf minuten in groentebouillon. Koel ze in de bouillon terug in de chiller. Blancheer de in brunoise gesneden groenten beetgaar en koel ze terug. Vermeng de afgegoten linzen met de overige groenten. Maak de salade aan met peterselie, bieslook en dressing. Breng op smaak met peper, zout en worcestersaus.