Menu
Punten

De mens leeft niet van brood alleen. Daar moet ook wat op. Met mooie toppings is het eenvoudig een onderscheidende sandwich te presenteren. Wij presenteren een aantal internationale hot toppings.

Trend 1: Hummus

Trend 1: Hummus

Hummus is van oorsprong een gerecht uit de Libanese keuken, maar inmiddels over de hele wereld populair als spread of dip bij brood. De kikkererwtenspread combineert met kruiden, wordt fris met citroensap of is lekker pittig met huisgemaakte harissa. Hummus is een gezonde en flexibele basis voor een oosterse sandwich.

Trend 2: Kimchi

Trend 2: Kimchi

In Korea is kimchi bijna een verplicht onderdeel van de maaltijd. De gefermenteerde kool is knapperig en lekker pittig van smaak. Dat is natuurlijk een perfecte bouwsteen van smaak en textuur in bijvoorbeeld een burger of mooie club sandwich-variatie met Aziatisch gekruide kip.

3. Falafel

3. Falafel

Falafel is de perfecte vleesvervanger. De gestampte kikkererwten uit de frituur zijn knapperig van buiten en hebben een stevige structuur van binnen. Falafel wordt vaak geserveerd in de vorm van balletjes op een pitabroodje, maar ook een burger van falafel is een perfecte en smaakvolle optie voor vegetariërs, veganisten en flexitariërs.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu