Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Knorr Supérieur Parijse Uiensoep Poeder 15L
    Knorr Supérieur Parijse Uiensoep Poeder 15L
    160 g
    Knorr Supérieur Parijse Uiensoep Poeder 15L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • lotuswortel 250 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    2 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    12 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Chilipuree 2 g
  • Knorr Soepverrijker Rundvlees 850g
    Knorr Soepverrijker Rundvlees 850g
    400 g
    Knorr Soepverrijker Rundvlees 850g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kimchi (gefermenteerde kool) 300 g
  • lente uitjes 5 st

Garnituur

  • chilipeper, groen 1 st

Bereiding

  1. Bereiding

    Breng 2 liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd ondertussen de lente-ui en de lotuswortel in stukken. Meng de knoflook, kerrie, gember en chilipuree. Vermeng dit met de groenten en het vlees en voeg alles aan de uiensoep toe. Breng het geheel opnieuw aan de kook en voeg de kimchi toe.
  2. Garnituur

    Snijd de chilipeper in fijne reepjes
  3. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en maak af met de chili