Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • lotuswortel 250 g
  • Knorr Professional Chilipuree 2 g
  • kimchi (gefermenteerde kool) 300 g
  • lente uitjes 5 st

Garnituur

  • chilipeper, groen 1 st
  1. Bereiding

    Breng 2 liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd ondertussen de lente-ui en de lotuswortel in stukken. Meng de knoflook, kerrie, gember en chilipuree. Vermeng dit met de groenten en het vlees en voeg alles aan de uiensoep toe. Breng het geheel opnieuw aan de kook en voeg de kimchi toe.
  2. Garnituur

    Snijd de chilipeper in fijne reepjes
  3. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en maak af met de chili
+