Menu
Punten

Culinaire tips uit Denemarken

Maak kennis met Jakob Kofoed van Hotel Veljeford, een Deense chef met pure passie voor het vak. Hij is onderdeel van het Deense Nationale Culinaire team en houdt naar eigen zeggen het meest van de hectiek in de keuken. In deze reeks video’s deelt hij een aantal gerechten en technieken met je.

Door chefs, voor chefs. 

Chef filosofie van Jakob Kofoed 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Jakob Kofoed over gedroogde kruiden

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Jakob Kofoed over gedroogde wortels

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Jakob Kofoed over ingelegde groenten

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Jakob Kofoed over lamsfilet dresseren

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Jakob Kofoed over vleesrollade 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu