Menu
Punten

De basis voor alle sauzen is dan wel onveranderd gebleven, de meeste keukens zijn dat niet. Als chef moet je met een steeds kleiner team voldoen aan steeds hogere verwachtingen van je gasten. Wil jij niet inleveren op de kwaliteit en creativiteit van je gerechten? Werk dan slimmer met de nieuwe Knorr Professional Authentieke Demi-Glace en Fonds. Met die premium demi-glace, kalfsfond en kippenfond maak je dezelfde smakelijke sauzen als altijd, maar dan sneller.  

De Knorr Professional Authentieke Demi-Glace & Fonds zijn: 

  • Zonder toegevoegde smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten 

  • Vrij van te declareren allergenen*
  • Kant-en-klaar voor gebruik 
  • In een handige 1L stazak

*In de receptuur worden geen wettelijk verplicht te declareren allergenen gebruikt, volgens Verordening (EU) Nr. 1169/2011 (Bijlage II). 

 

Duurzaamheid

  • Dit assortiment wordt gemaakt in een Nederlandse fabriek
  • Van het restvlees wordt o.a. ragout gemaakt en van de resterende botten gelatine
  • Door het type verpakking blijft er weinig product achter en is er dus minder verspilling
  • We hebben het doel om in 2025 volledig recycleerbare verpakkingen te creeren voor deze demi-glace en fonds
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu