Menu
Punten

Bij Knorr Professional volgen we de Unilever Compass strategy. Hierin hebben we ambitieuze doelen opgesteld om problemen aan te pakken zoals klimaat verandering, plastic vervuiling en ongelijkheid. 

Onze belofte: wij helpen jou om duurzamer te worden

Een nieuwe verpakking met de vertrouwde kwaliteit en smaak van Knorr Professional maakt u de koploper op het gebied van duurzaamheid in de voedingsmiddelenindustrie. Wij willen dat u zich concentreert op het runnen van uw keuken, terwijl wij ons richten op het bieden van duurzame oplossingen die aansluiten op uw bestaande workflow.  

Wat kun je nog meer doen om jouw keuken te laten bijdragen?

  • Wist je dat er naast plastic ook andere items zijn die in de keuken gerecycled kunnen worden? Aluminium, karton, glas, papier, staal en gebruikte frituurolie kunnen allemaal worden gerecycled.
  • Zelfs na 5000 jaar vergaat piepschuim niet. Maak de juiste keuze door composteerbare of recyclebare verpakkingen aan te bieden aan uw consumenten.
  • Maar liefst 17% van de maaltijden wordt verspild. Ga voedselverspilling tegen door klanten hun heerlijke restjes mee naar huis te laten nemen.
  • Waarom zet je geen compostbak neer? Voeg voedselresten en restjes toe aan uw compostbak. Ze zijn kosteneffectief, eenvoudig op te zetten en de compost kan worden gebruikt om je eigen kruiden te verbouwen, een andere manier om kosten te besparen en duurzame voedselpraktijken na te leven.
  • Maak uw keuken duurzamer door uw algemene afvalbeheer- en recyclingpraktijken tot een tweede natuur in uw keuken te maken. Informeer uw personeel over het recyclingproces en stel afvalbakken beschikbaar om afval te scheiden, zodat het klaar staat om te worden gerecycled.

Je keuken oprecht duurzaam maken

De toewijding van Unilever om verpakkingen te maken die zowel gemaakt zijn van gerecycled plastic als recyclebaar, is een verbintenis die we zijn aangegaan met jou, je keuken, en met de planeet. Wanneer je kiest voor Knorr Professional producten, maak je een gemakkelijke keuze om duurzaamheid voor jouw merk en keuken te stimuleren. Door voor Knorr Professional te kiezen, kun jij je concentreren op het handhaven van de standaard van de gerechten, terwijl je met onze verpakkingen nieuwe recyclingbewuste technologie inluidt. Wij maken deze keuze om duurzaam te werk te gaan zonder extra werk voor jou, de chef, te creëren. Wanneer je onze producten koopt, kun jij je concentreren op wat belangrijk is: het eten, jouw personeel en het creëren van geweldige smaken.

Onze ambitie voor 2025

  1. 100% gerecyclede verpakkingen (PCR) aanbieden dat gemaakt is van gerecyclede polyethyleentereftalaat (PET) flessen en andere gerecyclede materialen, zodat de producten voor u leuk zijn om te gebruiken en veel gemakkelijker voor ons om te recyclen.  
  2. Chefs helpen recyclen met commissies en terugbetalingen om deel uit te maken van de recycle cirkel. We willen dat jij deel uitmaakt van de kringloopgemeenschap en dat je er zeker van bent dat jouw keuken er alles aandoet om te recyclen en bewust met plastic om te gaan.  
  3. Knorr Professional zal ook hervulbare en herbruikbare verpakkingen aanbieden, zodat jij alle bestaande verpakkingen kunt upcyclen. Neem afscheid van plastic voor eenmalig gebruik en help een nieuwe manier van plasticgebruik in te luiden door oude verpakkingen opnieuw te vullen, tegen een lager tarief. Dit heeft een positief effect op het milieu en verlaagt ook direct je bedrijfskosten. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu