Menu
Punten

De lekkere zoete smoothie van fruit kennen we allemaal. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een smoothie van soep? Een dikke gepureerde soep die je afwerkt met toppings en fillings. Lekker als hartige snack op het buffet of voor tijdens de break in een vergadering.

Een persoonlijke touch

Maak het de keuken - en de gast - nog makkelijker en presenteer toppings en fillings naast de soepen. Zo kunnen gasten hun soepsmoothie zelf naar wens afmaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere pompoensoepsmoothie met noten en verse gegrilde pompoenstukjes als topping. Het enige waar jij voor moet zorgen is een goede en warme basissoep. De rest is aan de gast.

Handig voor onderweg

Soms hebben gasten slechts een korte break, maar is er wel behoefte aan een hartige snack. Dan biedt die soepsmoothie to-go de oplossing. Zorg voor handige disposable cups zodat je gasten hun vloeibare snack kunnen meenemen. Pimp de cups met jouw logo en binnen no-time zullen de rest van de collega’s snel volgen… Bied naast de smoothie eventueel ook een verpakt broodje voor onderweg aan. Zo kan je gast weer even vooruit.

Meer marge

Met een goede basissoep kost het maken van een soepsmoothie je nauwelijks tijd. Jij zorgt voor een warme soep, mooie glazen en de toppings en fillings voegt de gast zelf toe. Dat klinkt simpel toch? Maar het leuke is: zo oogt en smaakt het niet. Door jouw mooie presentatie en ruime keuze aan toppings en fillings kun je meer vragen dan voor een gewone soep. Extra marge dus!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu