Menu
Punten

Meld je gratis aan voor toegang tot alle downloads en trainingen van UFS Academy. Wij houden je op de hoogte van de nieuwste inzichten van deskundige chefs die je helpen de kosten te verlagen.

Download nu en ga aan de slag!

Download de volledige toolkit als zip-bestand

Download de volledige toolkit als zip-bestand

Als je alle tools in één keer wilt, kun je het zip-bestand hier downloaden inclusief Menu-engineering (PDF), Star Dog-menu-analyse (EXCEL) & Voorbeeldmenu (PDF). Als je specifieke tools liever afzonderlijk downloadt, vind je ze hieronder.

Nu downloaden
Menu-engineering (PDF)

Menu-engineering (PDF)

In deze gids wordt uitgelegd hoe je verkooppuntgegevens kunt gebruiken om je menu-aanbod te stroomlijnen en je winst te maximaliseren. Deze gids is ontwikkeld in samenwerking met consultancybureau Yumpingo, dat restaurants helpt om gastgegevens te verzamelen en te analyseren en om te zetten in praktisch bruikbare inzichten. Chef Alex en Yumpingo bespreken alles stap voor stap in onze cursus Operationele efficiëntie.

Nu downloaden
Menu-analysetool Star Dog in Excel

Menu-analysetool Star Dog in Excel

De menu-analysetool Cash Cow, ontwikkeld door UFS-chef Alex Hall, is een snelle manier om je menu te analyseren. Kijk welke gerechten goed scoren en wat je zou kunnen veranderen. In de genoemde gids voor menu-engineering wordt uitgelegd hoe je deze tool gebruikt. Chef Alex bespreekt het stap voor stap in onze cursus Operationele efficiëntie.

Nu downloaden
Voorbeeldmenu (PDF)

Voorbeeldmenu (PDF)

Dit PDF-voorbeeldmenu laat zien hoe je een menu kunt structureren met behulp van de nieuwste technieken in menupsychologie en zo de aandacht vestigt op je meest winstgevende gerechten.

Nu downloaden

Ga terug naar Menu vereenvoudigen

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu