Menu
Punten

01:43

Een introductie 

Leer hoe je een kruidige fiësta in je keuken kunt bereiden met chef-kok Pablo Penalosa Najera van het prestigieuze restaurant MNKY HSE in Mayfair. Hij onthult zijn beste tips om twee overheerlijke taco's samen te stellen, die elk etentje gegarandeerd een Latijns-Amerikaanse draai zullen geven.

00:54

Dit heb je nodig in de keuken

Chef-kok Pablo Penalosa neemt je mee en onthult zijn belangrijkste keukenbenodigdheden. Leer de hulpmiddelen van een Latijns-Amerikaanse keuken kennen, van eenvoudige pannen tot complexere hulpmiddelen zoals rookovens en sous-vide.

02:24

Het borststuk voorbereiden door het in te wrijven

Til de smaak naar een hoger niveau. Chef Pablo Penalosa vertelt je over de kruiden die nodig zijn om een aromatische rub voor je borststuk te bereiden.

02:22

De kip voorbereiden

Geef er een nieuwe draai aan met een zoete rub voor kip. Chef Pablo Penalosa laat je zien hoe je het borststuk heerlijk zoet kunt krijgen met een paar extra ingrediënten. Experimenteer met textuur door een knapperig, gefrituurd vel van de kip te creëren, terwijl je leert om sous-vide te gebruiken en je resultaat vacuüm te verpakken.

02:19

Chiles toreados-basis voor de guacamole

Iets voor alle liefhebbers van kruiden: geef de Mexicaanse klassieke guacamole een upgrade en ga voor de chiles toreados van chef Pablo Penalosa. In deze video leer je hoe je de basis kunt bereiden voor deze pittige versie van guacamole, die gegarandeerd wat Latijns-Amerikaanse hitte met zich meebrengt! 

02:49

Het bereiden van de chiles toreados-guacamole

Maak de vurige componenten van deze chiles toreados-guacamole af door de boterachtige avocado te combineren met een kruidige jalapeño-basis.

01:42

Chipotle chiles toreados-guacamole

Leer een tweede guacamole-recept: chipotle chiles toreados. Deze guacamole-infusie combineert de smaak van rokerige rode peper met een aboro-saus voor een lichtzure smaak.

01:32

De kip voor de taco's voorbereiden

Leer hoe je chipotle toreados, gefrituurde huid en sous-vide-kip combineert om verfijnde kiptaco's te creëren.

03:24

De chipotle-kiptaco's bereiden en presenteren

Leer de laatste componenten en technieken om het geheel perfect op het bord te presenteren.

02:58

Mexicaanse taco's met borststuk en toreados-guacamole

Maak je Mexicaanse taco's met borststuk compleet door de smaken van de toreados-guacamole te combineren met blokjes tomaat en fijngesneden ui. Leer hoe je een rundvleesborststuk uit elkaar trekt en combineer het met het vleessap voor de ultieme smaaksensatie.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu