Menu
Punten

02:29

Een introductie

Leer koken als een Thaise chef met Saiphin Moore - Hoofdchef en eigenaar van Thais restaurant Rosa's in London. Ze zal unieke smaken, technieken en ingrediënten van de Thaise keuken introduceren met tips over hoe je authentieke Thaise gerechten maakt, zoals pittige curries en een stir-fry van zeevruchten.

01:17

De juiste keukenapparatuur gebruiken

Krijg de Thaise keuken onder de knie met de juiste keukenapparatuur, van een simpele vijzel tot een rijstkoker.

03:27

Het gebruik met authentieke ingrediënten

Leer hoe chef Saiphin Moore essentiële ingrediënten gebruikt en verse kruiden en specerijen om zo een authentiek Thais gerecht te kunnen bereiden.

01:39

De smaakbasis creëren

Leer hoe curry pasta's en sauzen de basis vormen van vele Thaise gerechten, inclusief klassieke Pad Thai en stir-fries.

01:21

De beste technieken om de basis onder de knie te krijgen

Chef Saiphin Moore praat je door de basis van een wok onder de knie krijgen, een belangrijk element in de Thaise keuken.

02:32

Rode curry met rund en kokosmelk

Bekijk deze stap-voor-stap gids om een rode curry te bereiden, met een basis van rode curry pasta, veel kruiden en, natuurlijk, rund.

02:40

Kruidige stir-fry van zeevruchten

Leer een zeevruchten stir-fry te maken met een basis van kruiden en specerijen, gemixte zeevruchten en een geheim ingrediënt...

03:33

Thaise groene curry met kip

Deze Thaise groene curry met kip is gemaakt met een rijke basis van groene curry pasta en kokosmelk, op smaak gebracht met kruiden en sauses en een paar speciale Thaise ingrediënten.

04:24

Thaise rode pompoen curry

Een rijke en warme rode pompoen curry, gemaakt met een basis van rode curry pasta en kokosmelk, overladen met groenten en kruiden. Een echte Thaise klassieker.

03:21

Geroerbakte kip met heilige basilicum

Thaise chef Saiphin Moore maakt een stir-fry met kip en heilige basilicum - een klassieker in de Thaise keuken met knoflook, chili, kip en veel kruiden.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu