Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Zuurkool

  • zuurkool 1 kg
  • zuurkoolspek 1 st
  • champagne 3.5 dl
  • zout en peper
  • Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg
    Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg
    400 g
    Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 2 l
  • Knorr Braadjus Poeder opbrengst 20L
    Knorr Braadjus Poeder opbrengst 20L
    35 g
    Knorr Braadjus Poeder opbrengst 20L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • Unox Rookworst Traditioneel 275g
    Unox Rookworst Traditioneel 275g
    3 st
    Unox Rookworst Traditioneel 275g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kalfswangen, gestoofd 5 st
  • geklaarde boter
  • Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340g
    Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340g
    35 g
    Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • knolselderij 0.5 st

Bereiding

  1. Zuurkool

    Kook de zuurkool samen met het spek, champagne en wat zout en peper. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de braadjus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal het spek uit de zuurkool en snijd het in plakken. Meng de zuurkool door de puree en breng op smaak met de Primerba.
  2. Garnituur

    Maak de rookworsten warm en bak de kalfswangen in wat Phase. Snijd de rookworsten in mooie stukken en halveer de kalfswangen. Snijd de knolselderij in julienne en frituur deze krokant in wat olie.
  3. Opmaak

    Verdeel de zuurkool samen met het spek, rookworst en de kalfswangen op de borden. Serveer met jus en krokante knolselderij.