Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • chorizo 200.0 g
  • olijfolie
  • venkel 0.25 st

Bereiding

  1. Soep

    • Maak de venkel, sjalot en de aardappel schoon en snijd ze grof.
    • Stoof de venkel, sjalot, aardappel, knoflook en de tijm aan in de olijfolie.
    • Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg de bouillonpoeder toe en vervolgens de witte bonen.
    • Kook het geheel gedurende 20 minuten en pureer de soep glad.
    • Rasp er wat citroenschil bij en breng op smaak met zwarte peper.
  2. Garnituur

    • Snijd de chorizo in dunne plakjes en verwarm ze kort in wat olijfolie.
    • Snijd de venkel op de mandoline in dunne plakjes en pluk het venkelgroen.
  3. Opmaak

    • Verdeel de venkel en de chorizo in de kommen en schep de soep erop.
    • Rasp er tot slot nog wat citroenschil over en maak af met wat venkelgroen. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu