Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Salade

  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    2 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zonnebloemolie 75 g
  • winterwortel 500 g
  • aardappel 500 g
  • uien 150 g
  • HELLMANN'S Mayonnaise 3 x 400 gr 200 g
  • zout en peper
  • citroensap
  • kropsla 1 st
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.1 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • wild zwijn coppa 400 g
  • asanga cress 1 bakje

Bereiding

  1. Salade

    Snijd een halve rookworst in kleine stukjes en verwarm deze samen met wat olie. Laat het geheel rustig trekken. Snijd de rest van de rookworst in julienne en frituur deze krokant. Snijd de wortel en de aardappels en ui in brunoise en blancheer deze in gezouten water. Passeer de olie en vermeng deze met wat mayonaise. Maak hier de salade mee aan en breng op smaak met zout peper en citroensap. Maak de sla schoon en maak deze aan met wat citrus vinaigrette.
  2. Opmaak

    Verdeel de hutspot salade over de borden en verdeel hierop wat aangemaakte kropsla. Snijd de wild zwijn coppa en leg deze op de kropsla. Maak de salade af met asigna cress en de krokante rookworst julienne.