Waterkerssoep met paling, appel en bleekselderij | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • water 1 l
  • roomkaas 50 g
  • waterkers 140 g
  • zwarte peper

Garnituur

  • Gerookte Palingfilet 100 g
  • granny smith appel 1 st
  • limoen 1 st
  • bleekselderij 150 g
  1. Soep

    Kook de witte crème soep samen met de roomkaas. Voeg de waterkers toe en pureer het geheel in de blender. Breng de waterkerssoep op smaak met wat zwarte peper.
  2. Garnituur

    Snijd de paling in brunoise. Schil de appel, snijd deze in brunoise en bewaar deze in water met wat limoensap. Maak de bleekselderij schoon, snijd deze in brunoise en blancheer ze.
  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden ingrediënten in de soepkommen en schep de soep erop.