Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Vissoep Poeder 20L
    Knorr Vissoep Poeder 20L
    140 g
    Knorr Vissoep Poeder 20L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Kreeftenjus 1L
    Knorr Professional Kreeftenjus 1L
    1 pak
    Knorr Professional Kreeftenjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • venkel, brunoise 200 g
  • lavas 5 g
  • fruits de mer 400 g
  • lente-uitjes 100 g

Opmaak

  • Knorr Croutons Naturel 0,58kg
    Knorr Croutons Naturel 0,58kg
    50 g
    Knorr Croutons Naturel 0,58kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Soep

    Breng een liter water samen met de kreeftenjus aan de kook. Voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de venkel en de fijngesneden lavas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd ondertussen de lente ui in ringetjes. Voeg de “fruits de mer” toe vlak voor het serveren van de soep.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de soepkommen en garneer met de croutons en de lenteuitjes.