Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Pasta

Salade

  • rucola 50.0 g
  • waterkers 50.0 g

Opmaak

  • Vegetarische kaas 150.0 g

Kaas bevat naast melk ook stremsel om de kaas vaste vorm te geven. Meestal is deze afkomstig van dierlijke producten zoals leb en soms gelatine. Vegetarische kaas bevat deze ingrediënten niet. Om de Indiase kaas ‘paneer’ te stremmen, gebruikt men in India zuur, zoals citroen of azijn.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Snijd de rode ui samen met de paprika, courgette en de aubergine in brunoise.
    • Stoof de gesneden groenten samen met de knoflook in de olie.
    • Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook.
    • Bak het vegan gehakt in wat olie bruin en voeg dit aan de saus toe.
  2. Pasta

    • Kook de spaghetti beetgaar in water met wat zout.
    • Giet de spaghetti af en breng op smaak met wat zout, peper en olijfolie.
  3. Salade

    • Pluk de waterkers en meng deze met de rucola.
  4. Opmaak

    • Verdeel de spaghetti over de bordenen schep de saus erbij.
    • Maak het geheel af met wat salade en rasp er tot slot wat kaas over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu