Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Pasta

Salade

  • rucola 50.0 g
  • waterkers 50.0 g

Opmaak

  • Vegetarische kaas 150.0 g

Bereiding

  1. Saus

    Snijd de rode ui samen met de paprika, courgette en de aubergine in brunoise.Stoof de gesneden groenten samen met de knoflook in de olie.Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook.Bak het vegan gehakt in wat olie bruin en voeg dit aan de saus toe.
  2. Pasta

    Kook de spaghetti beetgaar in water met wat zout.Giet de spaghetti af en breng op smaak met wat zout, peper en olijfolie.
  3. Salade

    Pluk de waterkers en meng deze met de rucola.
  4. Opmaak

    Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erbij.Maak het geheel af met wat salade en rasp er tot slot wat kaas over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu