Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Salade

  • kropsla 1 st
  • watermeloen 0.25 st
  • tomaten 4 st
  • avocado 3 stuks
  • rode ui 1 st
  • chilipeper 1 st
  • witte bonen, gekookt 350 g
  • limoen 1 st
  • koriander 10 takjes
  • granaatappel 0.5 st

Opmaak

  • zwarte peper
  • kleine tortilla’s 10 st
  • Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    1 dl
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    15 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Salade

    Maak de kropsla schoon. Snijd de watermeloen in brunoise. Halveer de tomaten, verwijder het zaad en snijd ze in stukjes. Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukjes. Pel de rode ui en snijd deze fijn. Snijd de rode chilipeper in ringetjes. Vermeng de gesneden ingrediënten met de witte bonen, passiefruitvinaigrette en het sap van de limoen. Pluk de koriander en maak de granaatappel schoon.
  2. Opmaak

    Bak de tortilla’s in een droge koekenpan en leg ze op borden. Beleg de tortilla’s met blaadjes kropsla. Schep hierin de watermeloensalade. Garneer met granaatappel en koriander. Maak het gerecht af met zwarte peper. Serveer de yoghurtdressing erbij.