Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • kropsla 1.0 st
  • watermeloen 0.25 st
  • tomaten 4.0 st
  • avocado 3.0 stuks
  • rode ui 1.0 st
  • chilipeper 1.0 st
  • witte bonen, gekookt 350.0 g
  • limoen 1.0 st
  • koriander tak 10.0 takjes
  • granaatappel 0.5 st

Opmaak

Bereiding

  1. Salade

    • Maak de kropsla schoon. Snijd de watermeloen in brunoise.
    • Halveer de tomaten, verwijder het zaad en snijd ze in stukjes.
    • Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukjes.
    • Pel de rode ui en snijd deze fijn.
    • Snijd de rode chilipeper in ringetjes.
    • Vermeng de gesneden ingrediënten met de witte bonen, passiefruitvinaigrette en het sap van de limoen.
    • Pluk de koriander en maak de granaatappel schoon.

  2. Opmaak

    • Bak de tortilla’s in een droge koekenpan en leg ze op borden.
    • Beleg de tortilla’s met blaadjes kropsla. Schep hierin de watermeloensalade.
    • Garneer met granaatappel en koriander.
    • Maak het gerecht af met zwarte peper. Serveer de yoghurtdressing erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu