Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Kokosschuim:

  • kokosmelk 125.0 g
  • Plantaardige Slagroom voor Koken & Opkloppen 31% 125.0 g

Limoenblad:

  • limoenblad, gedroogde 2.0 g

Opmaak:

  • chilipoeder 0.5 g
  • limoen 1.0 st
  • sesamzaadjes met yuzu 2.0 g

Bereiding

  1. Soep:

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Kokosschuim:

    • Breng de kokosmelk samen met de room aan de kook.
    • Giet de massa in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Limoenblad:

    • Maal de gedroogde limoenblaadjes tot een fijn poeder.
  4. Opmaak:

    • Schep de soep in de kommetjes en spuit het kokosschuim erop.
    • Maak de soep af met de chili, limoenblad, geraspte limoen en de sesamzaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu