Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • limoenblad 2.0 st
  • lenteui-groen 60.0 g
  • instant udon noedels 800.0 g

Opmaak

  • chili olie 15.0 g
  • Ghoa cress 1.0 bakje

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.

    Verwarm ondertussen de kokosmelk en roer hier de rode curry pasta door.

    Voeg de pittige en warme kokosmelk aan de soep toe en meng het geheel.

  2. Garnituur

    Snijd de limoenblaadjes in ragfijne julienne.

    Snijd de bosui in fijne julienne en dompel de noedels even onder in kokend water.

  3. Opmaak

    Verdeel de noedels over de kommen.

    Schep de soep in de kommen en maak af met bosui julienne, chili-olie, limoenblad en wat ghoa cress.

     

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu