Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • limoenblad 2.0 st
  • lenteui-groen 60.0 g
  • instant udon noedels 800.0 g

Opmaak

  • chili olie 15.0 g
  • Ghoa cress 1.0 bakje

Een goede soep kan op verschillende manieren gemaakt worden.Wij serveren drie recepten van deze soep elk met een andere basis.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.
    • Verwarm ondertussen de kokosmelk en roer hier de rode curry pasta door.
    • Voeg de pittige en warme kokosmelk aan de soep toe en meng het geheel.
  2. Garnituur

    • Snijd de limoenblaadjes in ragfijne julienne.
    • Snijd de bosui in fijne julienne en dompel de noedels even onder in kokend water.
  3. Opmaak

    • Verdeel de noedels over de kommen.
    • Schep de soep in de kommen en maak af met bosui julienne, chili-olie, limoenblad en wat ghoa cress.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu