Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saté

  • saté spiesen 20.0 st

Saus

  • Calvé Satésaus Indonesia 2,5 kg 400.0 g
  • water 4.0 dl

Rijst

Garnituur

Bereiding

  1. Saté

    • Bak of grill de saté spiesen.
  2. Saus

    • Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
  3. Rijst

    • Kook de rijst met wat zout.
    • Giet de rijst af als deze gaar is en laat de rijst droogstomen.
    • Snijd de prei en de spitskool grof en bak deze samen met de knoflook in wat olie.
    • Voeg de kimchee toe en vervolgens de rijst.
    • Bak het geheel en breng op smaak met wat ketjap manis.
  4. Garnituur

    • Frituur de kroepoek.
  5. Opmaak

    • Serveer de saté spiesen met de rijst, satésaus, atjar,
    • Serveer met de satésaus en de kroepoek samen met de atjar.
    • Garneer met de gebakken uitjes en sesamzaadjes en serveer er apart wat sambal bij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu