Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saté:

  • saté spiesen 20.0 st

Saus:

Rijst:

Garnituur:

  • Conimex Kroepoek Ongebakken klein 2,5kg 100.0 g
  • atjar 500.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes 2.0 g

Op iedere menukaart bevinden zich de best sellers. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch een gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Saté:

    • Bak of grill de saté spiesen.
  2. Saus:

    • Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
  3. Rijst:

    • Kook de rijst met wat zout.
    • Giet de rijst af als deze gaar is en laat de rijst droogstomen.
    • Snijd de prei en de spitskool grof en bak deze samen met de knoflook in wat olie.
    • Voeg de kimchee toe en vervolgens de rijst.
    • Bak het geheel en breng op smaak met wat ketjap manis.
  4. Garnituur:

    • Frituur de kroepoek.
  5. Opmaak:

    • Serveer de saté spiesen met de rijst, satésaus, atjar,
    • Serveer met de satésaus en de kroepoek samen met de atjar.
    • Garneer met de gebakken uitjes en sesamzaadjes en serveer er apart wat sambal bij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu