Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

  • rode biet, rauwe 200.0 g
  • gele biet rauwe 200.0 g
  • chioggia biet rauwe 200.0 g
  • koolrabi 200.0 g
  • winterwortel 200.0 g
  • paarse radijs 200.0 g

Opmaak::


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en take a way.

...

Bereiding

  1. Salade:

    Schil de groenten en snijd ze in lange julienne op een Japanse mandoline.
    Pluk de kruiden en hak ze grof.
  2. Opmaak::

    Meng de groenten julienne met de Thousand Island dressing en de gehakte kruiden.
    Verdeel de salade over de salade bowls.
    Eventueel de salade niet aanmaken en de dressing in aparte disposable bakjes verpakken.






Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu